Coaching hoogsensitiviteit

Wen’s Coaching is gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve kinderen, volwassenen, ouders, gastouders van hoogsensitieve kinderen, partners, begeleiders in de kinderopvang, leraren, medewerkers van consultatiebureaus, enz.
Er zijn binnen deze praktijk diverse mogelijkheden.

Meestal wil men eerst algmene informatie verzamelen. Wat is hoogsensitiviteit, hoe herken je het, hoe ga je daarmee om, enz. In dit geval is het het beste eerst een informatieve bijeenkomst bij te wonen.

Wil je naar aanleiding van de informatieve bijeenkomst meer weten, dan kun je kiezen voor een één-op-één coachingstraject. De één-op-één coaching wordt met name geadviseerd voor ouders van hooggevoelige kinderen die jonger zijn dan 7 jaar.

Veel ouders willen graag leren hoe zij op een positieve wijze hun hooggevoelige kind kunnen begeleiden. Voor hen organiseren wij de cursus ‘Word ’n Wijze Ouder’. Deze cursus behelst vier dagdelen
(ochtend, middag, of avond). Deze cursus is met name zeer geschikt voor ouders en/of verzorgers van kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.

Voorts bieden wij de training ‘Ik ben oké’. Binnen deze training worden kinderen begeleid en op een positieve wijze geleerd hoe zij stevig in hun schoenen kunnen staan met hun hoogsensitiviteit.

De groepsbijeenkomsten ‘TOF !’ is ontwikkeld voor jongeren in de leeftijd 13 t/m 18 jaar die hun zelfvertrouwen een zetje willen geven. Leuke informele middagen met serieuze onderwerpen. Vijf bijeenkomsten zorgen voor zelfontwikkeling en nadenken over je eigen ik. Geloof in jezelf en kom voor jezelf op! Dat is pas TOF !

Wen’s Coaching biedt ook In Company trainingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ze zijn er te over!