Mediation

De mediator kun je raadplegen bij conflicten, ruzies, heibel, bonje, nare en kwetsbare situaties waar je zelf, met de andere partij, niet meer uitkomt.

Het kan gaan om een echtscheiding, het beëindigen van je relatie of je nu samenwonend bent of niet. Maar ook binnen werkrelaties kan een onenigheid ontstaan waar je met je handen in het haar komt te zitten. Wen’s Mediation is er voor zowel particulieren als bedrijven. Partners die uit elkaar gaan, familierelaties die niet goed meer met elkaar omgaan (broers en zussen, ouders, grootouders, enz.). Bij erfenissen, uitkeringen, op school of bij een reorganisatie op je werk. Werkgevers die niet meer met hun medewerker door één deur kunnen of werknemers niet meer met (en dus ook niet voor) hun baas kunnen werken. Werknemers die in conflict zijn geraakt met elkaar. Soms dreigt het uit de hand te lopen.

De mediator kan uitkomst bieden. Op zoek naar rust binnen de situatie. Op een professionele wijze met een objectief oog gaat Wen’s het gesprek met jullie aan. Het doel is altijd om weer met vertrouwen met elkaar verder te kunnen.

Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.