“Stok Achter de Deur” om af te vallen en gezonder te leven

Herken jij het? Je weet heel goed wat je verkeerd doet waardoor je (wat) te zwaar bent. Je kent wellicht ook je valkuilen en je weet dondersgoed waarop je moet letten om af te vallen. Die wens heb je maar die houd je ook. Je kunt je voornemen om gezonder te eten en meer te bewegen maar niet waarmaken. Of je kunt de veranderingen die je hebt aangebracht in je leven niet volhouden. Vaak is het enige dat we missen: een stok achter de deur. En die gaan wij je bieden!

Vanaf 30 september 2019 starten we een pilot van vier maanden. We gaan om de week op maandagavond samenkomen in een no-nonsense-sfeer (die overigens altijd heel gezellig is) om te wegen (in privacy, apart van de overige aanwezigen), en met elkaar van gedachten wisselen over hoe jij tot je doel kunt komen. Je krijgt suggesties, tips en recepten. Samen zullen we elkaars stok achter de deur zijn.

Het gaat hier niet om een crash dieet, we verkopen geen maaltijdvervangers of supplementen en je gaat geen langslepend abonnement aan. We gaan je niet vertellen hoe jij het moet doen. Dat weet je zeer waarschijnlijk zelf al wel.

Wat we wel doen is je motiveren, inspireren, enthousiasmeren en steunen! We zullen af en toe een interessante gast uitnodigen die op het gebied van welzijn iets kan komen vertellen vanuit zijn/haar eigen expertise. Met elkaar, voor elkaar en dat alles onder begeleiding.

Dit pilot gaat Wendy Vrijburg starten samen met Petra van der Zwart. Beiden als ervaringsdeskundige, maar vooral als trainer en coach. Zij zijn geen diëtisten of voedingsdeskundigen maar hebben wel veel ervaring. In zowel afvallen als in coachen.

Start: Maandag, 30 september 2019 elke twee weken

Tijden: 19.30 inloop. Start om 20.00 tot 21.00 uur

Kosten: € 11,- p.p. (incl. btw) per keer

Laat je vooraf even weten of je er bij wilt zijn? Mail aan info@wenscoaching.nl of bel naar 0252-750655.