Bewust Begeleiden

Een training voor ouders en begeleiders (verzorgers, leerkrachten, leidsters, pedagogisch medewerkers, gastouders enz.) van hoogsensitieve kinderen. Min of meer een vervolg op de presentatie over hoogsensitieve kinderen. Deze training staat geheel in het teken van de omgang met hoogsensitieve kinderen en alle aspecten die daarbij kunnen komen kijken. Overigens is deze training een mooie aanvulling voor iedereen die met kinderen omgaat. Of het nu “HSK’s” zijn of niet.

Deze training richt zich op kinderen tot de middelbare schoolleeftijd.

Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten van 3,5 uur per keer. Vier interactieve bijeenkomsten die veel zullen brengen wanneer je vragen hebt over de opvoeding en begeleiding van gevoelige kinderen. Onderwerpen die aan de orde komen: hoogsensitiviteit in het algemeen, Overprikkeling, Stress, Communicatie, Angst (faalangst, verlatingsangst, hechting) en nog veel meer. Hoe voorkom je of verhelp je angstig en gestrest gedrag?

Tijdens deze informele, laagdrempelige training leer je een positieve en bewuste omgang met (hoogsensitieve) kinderen te hanteren.

Je ontvangt een map vol trainingsmateriaal tijdens de bijeenkomsten.
Na afloop ontvang je een certificaat van voltooiing.
Er is tijdens deze training voldoende ruimte om vragen te stellen, ervaringen met elkaar te delen en situaties in te brengen.
Er wordt dan ook heel veel herkenning bij elkaar gevonden

De groep bestaat uit maximaal acht personen en gaat door bij een aanmelding van minimaal vier deelnemers.

Voorop staat dat er een ongedwongen sfeer is; laagdrempeligheid is hier belangrijk en iedereen kan en mag meedoen. Geen enkele vraag is gek of raar en we respecteren iedereen in zijn / haar eigen beleving, ervaring en mening.

Data: Woensdag, 20 en 27 november 2019, vervolgens 4 en 11 december 2019
Tijden: 19.30 tot 22.00 uur

Vrijdag, 6, 13, 20 en 27  maart 2020
Tijden: 09.30 tot 13.00 uur

Op verzoek ontvang je na afloop een certificaat van voltooiing

Vennestraat 16 te Lisse
Van 09.30 tot

Aanmelden: mail aan: info@wenscoaching.nl of bel met: 0252-750655

Reacties van deelnemers: 

Kirsten Haagsma: “ik vond het een leuke en leerzame training met veel herkenning en ook veel nieuwe dingen. Ik geef de training een 10! Ik heb geleerd dat hoogsensitiviteit, gevoeligheid, héél breed is. De training was uitgebreider dan ik had verwacht. Het werd in duidelijke en begrijpelijke taal gebracht.” 

Anja Baatsen: “Het waren vier boeiende avonden. Veel informatie. Ik heb geleerd dat hoogsensitieve kinderen ook vaak spiritueel kunnen zijn. Ik geef de training een dikke 8! De gebruikte taal was klip en klaar en de training was meer dan ik had verwacht. Het leukste vond ik de interactie waar ruimte voor was. De training was meer dan ik had verwacht.

Sandra van Amersfoort: “Mooie training! Als ik een cijfer zou moeten geven, geef ik een 8! Ik zou zeker nog een training bij Wen’s willen volgen.”

Carola Nouwen: “Ik wist van te voren niet wat ik kon verwachten. Tijdens de trainingen ging de tijd ging te snel. Ik geef de training een 8. Voor de training spraken  mensen over dat het bij autisme hoort. Ik heb nooit de link gelegd. Ik schrok daarvan maar het blijkt ongegrond! Ik zou graag nog een training willen volgen van Wen’s Coaching.”

Ashna Baatsen: “Alle onderdelen van de training zijn even leuk. Ik had veel aan bepaalde tips betreffende communicatie. Ik zou nog een keer een training van Wen’s Coaching willen volgen. Bedankt voor deze leuke avonden. Het was veel informatie; ik heb veel geleerd! Ik geef de training een 10!”

Genoemde kreten:
Boeiend!
Leerzaam!
Interessant!
Herkenning!
Zelfreflectie!
Bewustwording!