Wie is Wen?

Mijn naam is Wendy Vrijburg – Boogerd. Ik ben geboren in 1970 in Lisse en woon daar nog steeds. Samen met mijn man Marcel en onze zoon Quinten woon ik aan de rand van het oude centrum van Lisse. Met onze twee hondjes vormen wij een klein maar druk gezin. Veel interesses en een druk sociaal leven zorgen voor veel leven in de brouwerij.

Na jarenlange administratieve werkervaring ben ik uiteindelijk mijn hart gaan volgen. Ik heb eerst een cursus Life Coach gevolgd aan de Nederlandse Handelsacademie om er achter te komen of coaching echt bij mij zou passen. De cursus bracht mij veel binnen de interesse in het begeleiden van mensen in hun uitdagingen. Daarom ben ik na het behalen van het diploma Life Coach, een opleiding tot Academisch Coach gaan volgen. Aan de Academie voor Counselling en Coaching heb ik gekozen voor de richting Mensgericht Coachen.
Vervolgens heb ik heel veel cursussen, train-de-trainers, algemene (korte en uitgebreide) trainingen en workshops gevolgd. Na het behalen van onder andere het diploma
Pedagogisch Werker niveau 4 (kinderopvang),
het certificaat Aandachtsfunctionaris volgens de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling,
het diploma ADHD en ADD Coach,
het certificaat Coach in Taal- en Interactievaardigheden,
het certificaat Trainer van Opvoeden & Zo,
het certificaat Trainer van Hoogsensitieve Volwassenen,
het certificaat Trainer van Ouders / Begeleiders van Hoogsensitieve Kinderen
het certificaat Trainer van Hoogsensitieve Kinderen,
en nog flink wat meer ben ik de de specialisaties Multifunctional Coach, Trainer en Mediator aan de Academie voor Counselling en Coaching gaan volgen. Met veel passie ben ik naast coaching volop in het trainersvak en zelfs ook mediation gedoken. In 2020 heb ik het diploma behaald en mag ik mij
Trainer, Supervisor en Mediaor noemen binnen Multifunctional Coaching

De coachingspraktijk ben ik in 2010 solitair gestart. Al sinds 2007 ben ik eigenaar van een gastouderbureau. Binnen Wen’s Gastouderbureau werk ik met een kleine 60 gastouders aan de mooiste invulling van kinderopvang die er is. Sinds 2016 hebben mijn man en ik een schoonmaakbedrijf aangekocht. De Zwart facilitaire diensten heeft zo’n 60 personeelsleden in loondienst. Marcel bestiert ook een bescheiden administratiekantoor. Vrijburg Administraties valt onder onze VOF evenals het gastouderbureau en de coachingspraktijk. Binnen de Vrijburg Holding is ook nog een webshop opgenomen. De Microvezelshop is onderdeel van het geheel. Samen met mijn man bestieren wij dus vijf bedrijven. Met ons gezin er bij kun je het ZES bedrijven noemen. Als daar coaching, training en mediation niet van pas komen….

Vol van idee├źn en creatieve plannen valt er nog veel van ons te verwachten. Met dit kleine, persoonlijke inkijkje in ons leven heb ik je een klein beetje een beeld gegeven van de achtergrond van Wen’s Coaching. En natuurlijk hoop ik van je te horen. Wie weet komen wij elkaar eens tegen!

Groet,
Wendy

 

Luisteren

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
en jij begint mij adviezen te geven,
dan doe je niet wat ik je vraag.

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
en jij begint mij te vertellen waarom
ik iets niet moet voelen wat ik voel,
dan neem je mijn gevoelens
niet serieus.

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
en jij denkt dat je iets moet doen
om mijn problemen op te lossen
dan laat je mij in de steek.
Hoe vreemd dat ook mag lijken.

Dus, alsjeblieft, luister allen maar
naar me en probeer me te begrijpen.

En als je wilt praten, wacht dan even.
En ik beloof je dat ik op mijn beurt
naar jou zal luisteren

Leo Buscaglia