Wie is Wen?

Mijn naam is Wendy Vrijburg – Boogerd. Ik ben geboren in 1970 in Lisse en woon daar nog steeds. Samen met mijn man Marcel en onze zoon Quinten wonen wij aan de rand van het oude centrum van Lisse. Met ons hondje en zeven krielkippen vormen wij een klein maar druk gezin. Veel interesses en een druk sociaal leven zorgen voor veel leven in de brouwerij.

Na jarenlange administratieve met leidinggevende werkervaring ben ik uiteindelijk mijn hart gaan volgen. Ik heb eerst een cursus Life Coach gevolgd om er achter te komen of coaching echt bij mij zou passen. De cursus bracht mij veel binnen mijn interesse voor het begeleiden van mensen in hun uitdagingen. Daarom ben ik na het behalen van het diploma Life Coach, een opleiding tot Academisch Coach gaan volgen. Aan de Academie voor Counselling en Coaching heb ik gekozen voor de richting Mensgericht Coachen en heb mij gespecialiseerd als Multifunctional Coach, Trainer, Mediator en Supervisor.
Vervolgens heb ik heel veel cursussen, train-de-trainers, algemene (korte en uitgebreide) trainingen en workshops gevolgd. Na het behalen van onder andere het diploma
Pedagogisch Werker niveau 4 (kinderopvang), verdiepte ik mij als Aandachtsfunctionaris volgens de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling, ADHD en ADD Coaching, Taal- en Interactievaardigheden, Opvoeden & Zo, Hoogsensitieve Volwassenen, Ouders en Begeleiders van Hoogsensitieve Kinderen, en daarna ben ik volop in het ontwikkelen en geven van trainingen gedoken. Ik schrijf cursussen op maat voor organisaties, bedrijven, particulieren en iedereen die interesse heeft in persoonlijke, innerlijke groei.

De coachingspraktijk ben ik in 2010 solitair gestart. Al sinds 2007 ben ik eigenaar van een gastouderbureau. Binnen Wen’s Gastouderbureau werk ik met een kleine 40 gastouders aan de mooiste invulling van kinderopvang die er is. In 2015 hebben mijn man en ik een schoonmaakbedrijf aangekocht. De Zwart facilitaire diensten BV heeft zo’n 60 medewerkers in dienst. Marcel bestiert ook een bescheiden administratiekantoor. Vrijburg Administraties valt onder onze VOF evenals het gastouderbureau en de coachingspraktijk. Binnen de Vrijburg Holding is ook nog een webshop opgenomen. De Microvezelshop is onderdeel van het geheel. Samen met mijn man runnen wij dus vijf bedrijven. Met ons gezin er bij kun je het ZES bedrijven noemen. Als daar coaching en training niet van pas komen….

Mijn doel is mensen bereiken en laten zien dat je zelf zoveel macht hebt waarmee je je leven een andere wending kunt geven. Wil je meer dan is er meer. Wil je beter dan kun je beter. Of het nu gaat om fysieke of mentale gezondheid of interesse in persoonlijke groei, ik groei graag met je mee.

Vol van idee├źn en creatieve plannen valt er nog veel van ons te verwachten. Met dit kleine, persoonlijke inkijkje in ons leven heb ik je een klein beetje een beeld gegeven van de achtergrond van Wen’s Coaching. En natuurlijk hoop ik van je te horen. Wie weet komen wij elkaar eens tegen!

Groet,
Wendy

 

Luisteren

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
en jij begint mij adviezen te geven,
dan doe je niet wat ik je vraag.

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
en jij begint mij te vertellen waarom

ik iets niet moet voelen wat ik voel,
dan neem je mijn gevoelens
niet serieus.

Als ik je vraag naar mij te luisteren,
en jij denkt dat je iets moet doen
om mijn problemen op te lossen
dan laat je mij in de steek.
Hoe vreemd dat ook mag lijken.

Dus, alsjeblieft, luister allen maar
naar me en probeer me te begrijpen.

En als je wilt praten, wacht dan even.
En ik beloof je dat ik op mijn beurt
naar jou zal luisteren

Leo Buscaglia