Basis training over de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling voor gastouders

Normaliter gaf ik deze training in onze trainingsruimte in Lisse of op locatie. In tijden van corona zijn wij genoodzaakt geweest deze training online aan te bieden. Het voordeel is dat je de deur niet uit hoeft en deze training op jouw moment kunt volgen. Er zijn tien korte filmpjes door mij zelf opgenomen en er zijn nog wat externe filmpjes meegenomen in deze training. Dit geheel wordt afgesloten met een vragenlijst. Wanneer je de antwoorden hebt ingezonden ontvang je een bewijs van deelname.

Het is een korte basistraining die ongeveer een uur van je tijd in beslag neemt. Deze training is ontwikkeld voor gastouders. Je kennis van de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling wordt weer even opgefrist.

Iedereen die werkt met kinderen is verplicht goed op de hoogte te zijn van de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Om daadwerkelijk de juiste informatie tot je beschikking te hebben is deze korte training ontwikkeld. Het is zeer informatief en geeft je net dat stukje extra informatie om de Meldcode op een juiste wijze te hanteren. Kennis en bewustwording samen maken dat je actief conform de code kunt werken.

Je kunt je elk moment aanmelden voor deze training door een mailtje te sturen met je volledige naam- en adresgegevens. Je ontvangt een link waarmee je direct kunt starten (nadat je de factuur van slechts € 12,50 (exclusief btw) hebt voldaan).