No-nonsense Gespreksvoering 

Vind je stem!

Een workshop voor iedereen die meer wil stilstaan bij wat er nu eigenlijk gezegd wordt. En hoe…

De één kan ‘lullen als brugman’ en de ander vindt dat wat lastiger. Sommige mensen nemen geen blad voor de mond en anderen hebben er wat meer moeite mee zich te uiten.

Communicatie is een heel breed begrip. Toch is een goede communicatie heel belangrijk. Hoe praat jij? Heb je er wel eens moeite mee om je goed uit te drukken? Hoe komt over wat je zegt? Waar komt dat door? Er zijn talloze, jarenlange studies gedaan en beschreven over communicatie. Zo ver kan en wil ik niet gaan maar ik heb er wel een heel mooie korte training over ontwikkeld en het in een workshop ‘gegoten’.

Er zal herkenning zijn en je krijgt natuurlijk tips en tools mee waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Mensen kennen zichzelf het beste. Er is niemand die meer van jou weet dan jij zelf. Hoe kun jij jouw manier van communiceren verbeteren? Wat is communicatie en hoe wordt hiermee gemanipuleerd?

In deze laagdrempelige workshop leer je meer over jezelf en jouw manier van spreken. Hoe komen de dingen over die je zegt en hoe kun je communicatie inzetten om jouw doelen te bereiken? Maak het verschil met de dynamiek waarmee je communiceert.

Na het volgen van deze workshop weet je waarover je het hebt.

Deze workshop beslaat ongeveer twee uur.