Schrijf je Pedagogisch Werkplan

Een praktische workshop voor gastouders.

Alle gastouders zijn verplicht zich in hun werk te houden aan het pedagogisch beleidsplan van het gastouderbureau waar zij mee werken. Maar natuurlijk brengt iedere gastouder zijn eigen unieke werkwijze mee binnen haar opvang. Dat is wat jouw opvang aantrekkelijk maakt, bijzonder maakt en is meteen onderdeel van de basis waarmee jij werkt.

Een pedagogisch werkplan schrijf je als waardevolle aanvulling op wat je al doet en kan tegelijkertijd werken als houvast. Het is het fundament waarop jouw werk gestoeld is en ligt bovenop het pedagogisch beleidsplan van het gastouderbureau.

Hoe schrijf je zo’n pedagogisch werkplan?
Waar begin je?
Wat moet er allemaal in staan?
En wat misschien juist niet?
Wat heb je er aan?
Wat is de meerwaarde er van?
Hoe ga ik het praktisch inzetten?

Volg de workshop en merk dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn dan je wellicht van te voren hebt gedacht. Na het volgen van deze workshop heb je voldoende tools in handen om probleemloos jouw exclusieve werkplan op te stellen. Het wordt gegarandeerd een prachtig exemplaar waar je trots op kunt zijn!

In één avond leer je voldoende om direct aan de slag te kunnen gaan.
Je krijgt een handige hand-out mee zodat je alles op je gemak kunt teruglezen wanneer je daadwerkelijk aan de gang gaat.

Wanneer deze workshop gegeven wordt? Check de Agenda.

Voor kosten zie Tarieven.